Luvassa erilaisia turnauksia, upeita palkintoja, mukavaa yhteistä tekemistä, pientä purtavaa ja hauskanpitoa 24 tuntia! 

Taavetin lukio ja Avara Marketing järjestävät yhdessä 24h kestävän Bonehill Gaming verkkopeli- ja e-urheilutapahtuman Taavettihallissa 27.-28.4.2024. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 12 ja päättyy sunnuntaina klo 12. Lanien alaikäraja on 13 vuotta ja lisäksi kaikki alle 16-vuotiaat pelaajat tarvitsevat huoltajan suostumuksen tapahtumaan osallistumiseen. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautuminen kohdasta erillisellä lomakkeella. Pelipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten nopeus on valttia! Oma paikka laneilla on varattava viimeistään 24.4. mennessä. Osallistumismaksu on 15€ ja se maksetaan paikanpäällä käteisellä tai korttimaksulla. 

Lauantaina klo 14-20 järjestettävä yleisötilaisuus on kaikille avoin eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Tapahtuma-alueelta löytyy pelilounget, joissa on mahdollisuus päästää pelaamaan pleikkarilla ja Wii:llä. Lisäksi yleisötilaisuuden aikana pelataan pieniä turnauksia, joihin myös vierailijoilla on mahdollisuus osallistua! Turnauksista on mahdollista voittaa pieniä palkintoja. Kahvio on auki yleisötilaisuuden aikana. 

Laneilla pelataan Counter-Strike 2, FIFA ja NHL turnauksia. Turnauksiin ilmoittaudutaan etukäteen ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy ilmoittautuminen kohdasta. Lisäksi luvassa on pienempiä yllätysturnauksia, joihin ilmoittaudutaan paikanpäällä. Turnauksista on luvassa huikeita rahapalkintoja, jotka meidän sponsorit ovat mahdollistaneet. Pääpalkintona jopa 500€!

Turnausten lisäksi loppuilta ja yö kuluu lanittaessa, jota voi jatkaa aina sunnuntaihin klo 12 saakka. Laneilla on myös yöpymis- ja peseytymismahdollisuus pelaajille.

TAPAHTUMA ON PÄIHTEETÖN!

LISÄÄ AJANKOHTAISTA TIETOA LANEISTA SAA LIITTYMÄLLÄ TAPAHTUMAN DISCORD-SERVERILLE:

Linkki Discord-serverille

Tervetuloa viihtymään!