Tervetuloa tutustumaan!

Taavetin lukion esittelyilta järjestetään vuosittain tammikuussa Taavetin koulukeskuksessa. Esittelyillassa pääsee tutustumaan lukion opettajiin, opiskelijoihin sekä lukion toimintaan ja tiloihin. Esittelyillassa voit keskustella lukion oppiaineista, lukio-opiskeluun liittyvistä asioista ja kysyä mieltä askarruttavia asioita omaa jatko-opintopaikan valintaa varten. Jos haluat tulla tutustumaan lukioon muuna aikana, ota yhteys rehtoriin.

Näin haet

Hae Taavetin lukioon kevään yhteishaussa Opintopolussa. Yhteishaku kannattaa tehdä talvilomalla tai viimeistään sitä seuraavalla viikolla. Viisi hakutoivetta on mahdollista laittaa. Hakutoivejärjestys on sitova. Voit tulla valituksi ylimpään toiveeseesi, johon pisteesi/keskiarvosi riittää. Taavetin lukion haettaessa peruskoulun päättötodistuksen keskiarvon tulee olla vähintään 7,0. Yhteishaun tulokset julkaistaan kesäkuussa. Lukiopaikka otetaan vastaan kesäkuun ilmoittautumispäivässä Taavetin koulukeskuksen kansliassa. Valittujen opiskelijoiden lista ilmoitetaan kanslian lisäksi näillä sivuilla sekä Facebookissa.